New AR

Discussion in 'AR-15 Discussion' started by kjamesp92, Sep 30, 2012.

  1. kjamesp92

    kjamesp92 New Member

    46
    0
    0
    My new stag model 3 with the Eotech

    image-2551847386.jpg
     
  2. Sniper03

    Sniper03 Supporting Member Supporter

    11,507
    9,578
    113
    92

    Nice Piece!

    03
     

  3. jjfuller1

    jjfuller1 Active Member

    4,739
    10
    38
    beautiful, im partialy to stags.. looks like it shold treat you nice. we are awaiting a range report asap!
     
  4. kjamesp92

    kjamesp92 New Member

    46
    0
    0
    Shot great for the first 75 rounds then it stopped ejecting it would extract but not ejecting so I took it home and tore it down to find the ejector pin stuck in the down position it took about 2 hours of soaking in wd-40 befor it popped out I lubed everything and worked it for a while and I seems to be fine now but we will see when I go back out Thursday
     
  5. jjfuller1

    jjfuller1 Active Member

    4,739
    10
    38
    dont be afraid to contact stag if problems continue. they have lifetime warrenty and pretty decent customer service.
     
  6. kjamesp92

    kjamesp92 New Member

    46
    0
    0
    Yeah I will but think it could have just been the rifle breaking in the pin felt real sticky but now it's a lot smoother
     
  7. drvsafe

    drvsafe New Member

    1,636
    0
    0
    Sounds like you ran it dry, or it was used well and not cleaned properly? But I may be wrong. Either way, if its a manufacturer's defect Stag's CS is great!
     
  8. kjamesp92

    kjamesp92 New Member

    46
    0
    0
    Well the gun was brand new so it wasn't dirty but I did break it down and oil it befor going out I hat think the oil may not have worked down into the ejector pin hole as well as it should have