Need help with extraction problem with my Sigma 40

Discussion in 'Semi-Auto Handguns' started by slowgt, Sep 5, 2010.

  1. slowgt

    slowgt New Member

    21
    0
    0
    Is it the ammo or is the gun just a pos. It hits where i want but it dont pull the fired round out!!I tryed the same ammo in my glock and it works just fine .:mad:
     
    Last edited by a moderator: Sep 5, 2010
  2. Shihan

    Shihan Active Member Lifetime Supporter

    8,590
    2
    38
    You are right it is a POS, I will give you $50 for it.
     

  3. Bighead

    Bighead New Member

    643
    0
    0
    You may have a problem wtih the extractor. Call Smith & Wesson and see what they will do for you in way of repairs.
     
  4. slowgt

    slowgt New Member

    21
    0
    0
    Yea need to try that like the way it shoots but damn cant have it jamming up
     
  5. scbackpacker

    scbackpacker New Member

    4
    0
    0
    Call S&W. Their warranty service is great. I have a SW40VE that has been nothing but boring. I've never had a problem in 600-700 rnds. I also have a 3913NL that I bought from a SCDNR officer that was pre-owned before him. It was shooting low and I call S&W. The service representative told me ship the gun back and they would repair it. They replaced the front sight and checked the gun out for any other problems. My cost for the repair was not one penny.They even paid shipping both ways. The pistol now shoots to poa and is the most accurate handgun I have.
     
  6. slowgt

    slowgt New Member

    21
    0
    0
    Thanks guys I will be calling s w in the a.m.