Ghost 3.5 trigger kit w/springs

Discussion in 'Glock Forum' started by Browningauto, May 21, 2012.

  1. Browningauto

    Browningauto New Member

    26
    0
    0
    Installed a Ghost 3.5 trigger kit but have problem with the slide wanting to lock back as if there's nothing in the mag. Sometimes every round, sometimes shoots ok. What gives?
     
  2. Engine5truck

    Engine5truck New Member

    219
    0
    0
    What all did you install in this kit?
     

  3. Browningauto

    Browningauto New Member

    26
    0
    0
    Put in the Ghost 3.5 trigger connector, connector spring, firing pin spring and safety spring.
     
  4. Browningauto

    Browningauto New Member

    26
    0
    0
    I put the trigger connector in alone and it shot fine. The problem started when I changed all the springs.
     
  5. Engine5truck

    Engine5truck New Member

    219
    0
    0
    Maybe try to install one spring at a time? I had this problem kinda but was because I forgot to put the trigger pin back in lol.
     
  6. Browningauto

    Browningauto New Member

    26
    0
    0
    Going to take out all the new springs and leave the new trigger connector in. Only problem I have now is I'll have to wait until tomorrow since we're about ready to get a major storm.
     
  7. Mongo

    Mongo Well-Known Member Supporter

    1,575
    51
    48
    Sounds like it wasn't assembled correctly. Which model Glock?
     
    Last edited: May 23, 2012
  8. Browningauto

    Browningauto New Member

    26
    0
    0
    Nay, it was put together right. Just put all the factory parts back in and test fired a couple of magazines and it locked back on the fifth round every time. Wondering if it could be the mag springs? I keep two loaded with 12 rounds each since it's my primary carry gun. Might have to fall back on the .357 snub nose I have. It's only a five shot gun so I'm no worse off with the Glock until I get some new mag springs. They've had a couple thousand rounds through them and always been loaded.