Installing the barrel on my upper - Page 2
You are Unregistered, please register to use all of the features of FirearmsTalk.com!    
Firearm & Gun Forum - FireArmsTalk.com > Long Guns > Auto & Semi-Auto Discussion > AR-15 Discussion >

Installing the barrel on my upper


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-19-2014, 04:21 AM   #11
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Sep 2013
Location: Killeen
Posts: 168
Liked 9 Times on 9 Posts
Likes Given: 21

Default

Quote:
Originally Posted by patrickkr View Post
Hi I recently decided to build my own upper and I have slowly started to get my parts together. Got the stripped upper,the bolt assist, dust cover,gas tube, barrel, hand guard and gas block. I also got some aeroshell 33ms I read it was some really good stuff. My only concern is putting the barrel on my buddy gave me a no-mar upper vice bock and a ncstar armor tool. I know the armor tool has a barrel wrench on it but ncstar makes some cheap stuff sometimes will it work or should I buy a better one or just a barrel wrench without the other stuff on it. I also have the torque wrench.


Sent from my iPhone using Firearms Talk
If you aren't sure about it then why use it. Go for some other alternative.
__________________
Online Guns
toddchaney is offline  
 
Reply With Quote
Old 05-19-2014, 11:51 AM   #12
Feedback Score: 0 reviews
 
fsted2a's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,394
Liked 293 Times on 233 Posts
Likes Given: 445

Default

Quote:
Originally Posted by toddchaney View Post
If you aren't sure about it then why use it. Go for some other alternative.
I normally don't give DPMS any rave reviews but I've had one of their AR wrenches for several years and never had a problem with it. Now if they would just do a better job of QA on their lower price AR's.....
__________________
"Democracy is two wolves and one sheep voting on what to have for dinner.
Liberty is the well-armed lamb contesting the vote." - Benjamin Franklin
fsted2a is offline  
 
Reply With Quote
Old 05-20-2014, 06:50 PM   #13
Feedback Score: 0 reviews
 
patrickkr's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 34
Liked 5 Times on 4 Posts

Default

imageuploadedbyfirearms-talk1400611755.221226.jpg all done


Sent from my iPhone using Firearms Talk
patrickkr is offline  
 
Reply With Quote
Old 05-21-2014, 06:43 AM   #14
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Sep 2013
Location: Killeen
Posts: 168
Liked 9 Times on 9 Posts
Likes Given: 21

Default

Quote:
Originally Posted by fsted2a View Post
I normally don't give DPMS any rave reviews but I've had one of their AR wrenches for several years and never had a problem with it. Now if they would just do a better job of QA on their lower price AR's.....
I would say that's your personal choice than. Do what you think is best for your AR.
__________________
Online Guns
toddchaney is offline  
 
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Firearms Forum Replies Last Post
Help with installing barrel assy on Baikal MP220 gilfo General Shotgun Discussion 2 03-21-2013 08:48 PM
New Bull Barrel upper ShagNasty1001 AR-15 Discussion 7 01-27-2012 02:59 AM
AR Upper Build Question - DD Barrel Nut Hard To Thread On To Upper Cnynrat AR-15 Discussion 3 05-27-2009 03:52 AM
Barrel or complete upper?? DPMSFREAK AR-15 Discussion 3 04-07-2009 02:37 AM
Installing Rem choke in old barrel? Tilt General Shotgun Discussion 2 10-09-2007 02:11 PM



Newest Threads