Firearm & Gun Forum - FireArmsTalk.com > General Discussion Forums > The Club House > BlackBerry Users.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2010, 02:48 AM   #1
Lifetime Supporting Member
FTF_LIFETIMESUPPORTER.png
Feedback Score: 0 reviews
 
Shihan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere being Awesome
Posts: 9,077
Liked 433 Times on 233 Posts

Default BlackBerry Users.

Not sure how many of you have a BlackBerry, I am going to start a BBM Group, if you would like you can post your PIN(if don't want public you could PM it to me) and I could add you or you could try to scan the Barcode. We will just see what happens, throwing it out there.



__________________
Click if you want Awesome

Last edited by Shihan; 08-12-2010 at 02:58 AM.
Shihan is offline  
 
Reply With Quote

Join FirearmsTalk.com Today - It's Free!

Are you a firearms enthusiast? Then we hope you will join the community. You will gain access to post, create threads, private message, upload images, join groups and more.

Firearms Talk is owned and operated by fellow firearms enthusiasts. We strive to offer a non-commercial community to learn and share information.

Join FirearmsTalk.com Today! - Click Here


Old 08-12-2010, 04:37 AM   #2
Feedback Score: 0 reviews
 
TheDaggle's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Solvang
Posts: 982
Liked 39 Times on 25 Posts
Likes Given: 20

Default

I'm interested... How does the barcode thing work?

__________________

"Always carry a small flagon of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake." W.C. Fields

TheDaggle is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 04:41 AM   #3
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2007
Location: Stafford, Virginia,The state of insanity.
Posts: 14,043
Liked 32 Times on 27 Posts

Default

How the hell do I get one of them?

pin is 20AACBEC

__________________

Last edited by cpttango30; 08-12-2010 at 04:45 AM.
cpttango30 is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 05:09 AM   #4
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2007
Location: Stafford, Virginia,The state of insanity.
Posts: 14,043
Liked 32 Times on 27 Posts

Default

SHI man I downloaded scanlife on my crackberry and scanned your barcode and all i got was bbg::N X:
fk35jsklmtos1mhg1htsckpe99t7e4mou%1sxjxbdu15.tz

__________________
cpttango30 is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 11:38 AM   #5
Lifetime Supporting Member
FTF_LIFETIMESUPPORTER.png
Feedback Score: 0 reviews
 
Shihan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere being Awesome
Posts: 9,077
Liked 433 Times on 233 Posts

Default

You go to add contact and choose scan barcodem. Must have BBM 5m

__________________
Click if you want Awesome
Shihan is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 12:01 PM   #6
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2007
Location: Stafford, Virginia,The state of insanity.
Posts: 14,043
Liked 32 Times on 27 Posts

Default

I don't have BBM 5 I went to download it and it told me to delete languages to make room for it. I DUNNO..... I will figure it out though.

__________________
cpttango30 is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 12:12 PM   #7
Feedback Score: 0 reviews
 
lonyaeger's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bandera,Texas
Posts: 10,371
Liked 47 Times on 28 Posts

Default

I have a BB...what is this supposed to do for ya?

__________________
lonyaeger is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 12:17 PM   #8
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2007
Location: Stafford, Virginia,The state of insanity.
Posts: 14,043
Liked 32 Times on 27 Posts

Default

BBM is instant messenger that unlike texting you don't pay per message for if you have the data plan like we all do. You can talk to anyone over it as long as your Crack berry has a data connection.....

__________________
cpttango30 is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 02:13 PM   #9
Feedback Score: 0 reviews
 
Join Date: Oct 2007
Location: Stafford, Virginia,The state of insanity.
Posts: 14,043
Liked 32 Times on 27 Posts

Default

I think my scroll wheel just gave out on me. I can't scroll up..... SOB I can't wait to switch to verizon and get me a touch screen HTC with Android.....

Nope it didn't just needed to be cleaned. I hope.......

__________________

Last edited by cpttango30; 08-12-2010 at 02:28 PM.
cpttango30 is offline  
 
Reply With Quote
Old 08-12-2010, 02:40 PM   #10
Lifetime Supporting Member
FTF_LIFETIMESUPPORTER.png
Feedback Score: 0 reviews
 
Shihan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Somewhere being Awesome
Posts: 9,077
Liked 433 Times on 233 Posts

Default

Toucchscreen has its problems, I have the Storm and switched to the Bold, the trackpad is far better than the trackball.

__________________
Click if you want Awesome
Shihan is offline  
 
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes




Newest Threads